Dream Houses

Ένα διαμέρισμα όπου η ζωή είναι καλή 150 μ. Από την παραλία ...

Στο Arcachon, ανακαλύψτε ένα διαμέρισμα όπου η ζωή είναι καλή

Ατυπικοί χώροι

Στο Arcachon, ο ιδιοκτήτης αυτού διαμέρισμα σε δύο ορόφους πάρτε μας για την επίσκεψη. Καλλιτέχνης στις ώρες της, ήθελε ένα φωτεινό εσωτερικό σε αποχρώσεις λευκού και ξύλου για το σύζυγό της, για τον γιο της και για αυτήν. μετά αρκετούς μήνες εργασίας, μερικά από τα οποία έγιναν από την οικογένεια και τους φίλους, η "τοπική", όπως την αποκαλούσε, αυξήθηκε ένα σκελετό σαν ναυτικό σκάφος επιστρέφεται.

Στο ισόγειο αυτού του διαμερίσματος, σκέφτηκε σαν σπίτι, ο ανοιχτός χώρος των 44 τ.μ. φιλοξενεί κυριολεκτικά το σπίτι. Στον πάνω όροφο, τα δωμάτια του ζευγαριού και ο γιος τους έχουν ψηλά ταβάνια. Προσδίδοντας σημασία στα υλικά, κατά προτίμηση σε τοπικό επίπεδο, οι ιδιοκτήτες έχουν αποσταγμένο λίγο από τη φύση και τη Σκανδιναβία στο διαμέρισμά τους. Για να ανακαλύψετε χωρίς καθυστέρηση!

Ανακαλύψτε επίσης> Ένα άτυπο οικογενειακό δίπλωμα

Το έργο της ζωής συνοπτικά

Η ιδέα: να κάνουν την καλύτερη δυνατή χρήση των όγκων που προσφέρονται σε μια πρώην εγκαταστάσεις για να κάνουν ένα διώροφο διαμέρισμα, οικογένεια και ζεστό.

Ο τόπος: στην καρδιά του Arcachon, 150μ. από τις παραλίες.

Η επιφάνεια: 90 m2.

Έργα: σε διάφορες φάσεις, από το 2014 έως το 2015.

Δείτε επίσης> Εργασίες ανακαίνισης: ποιες εγγυήσεις απολαμβάνετε;

Από ένα άδειο δωμάτιο σε ένα οικογενειακό σπίτι

Όταν επισκέπτονται την ιδιοκτησία το 2011, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες έχουν μια συντριβή. Παρά το "τοπικό περισσότερο από ωμό", αισθάνονται τις δυνατότητες του πανέμορφου ύψους κάτω από την οροφή, έως και 7 μ. Κάτω από την κορυφογραμμή! Παλαιότερα αρτοποιείο και παντοπωλείο, όλα είναι να ξανασκεφτούν μέσα. Το έργο ξεκινά το 2014 με τη βοήθεια τοπικών φίλων και τεχνιτών. Είναι απαραίτητο να επαναλάβουμε το πάτωμα, έργο που ανατέθηκε στον πατέρα του ιδιοκτήτη, ο οποίος επιλέγει ένα γυαλισμένο τοπικό συμπαγές πεύκο, του οποίου η χρυσή απόχρωση αντανακλά το φυσικό φως. Το πάτωμα πρέπει να δημιουργηθεί από το μηδέν και το πλαίσιο - στέγη και μόνωση - πρέπει να ανακαινιστεί. Διάσπαρτα σε πολλά χρόνια πάνω από ένα χρόνο, το έργο τελικά επιτρέπει στο ζευγάρι και το γιο τους να μετακινηθούν στο διαμέρισμα το 2015.

Διαβάστε επίσης> Μια καμπίνα οικογένειας με θέα στον ωκεανό

Το σαλόνι ριζώνει γύρω από τη σόμπα ξύλου. Δύο καναπέδες σε ένα καθαρό τόνο καθορίζουν αυτό το άνετο χώρο της τραπεζαρίας-κουζίνας. Μεταξύ των δοκών, βαμμένων με λευκό χρώμα και του χρυσού παρκέ, η ατμόσφαιρα είναι ζεστή στην τελειότητα, λίγο σκανδιναβική.

Ατυπικοί χώροι

Η κουζίνα σε σχήμα L, κατασκευασμένη για να μετράει, ταιριάζει στη φλέβα της διαμονής. Η στέρεη κορυφαία βελανιδιά επαναλαμβάνει μία από τις αποχρώσεις του παρκέ και οι πρόσοψη της κουζίνας, ένα ελαφρώς σπασμένο λευκό, κάνουν τη μετάβαση μεταξύ του εδάφους και των λευκών τοιχωμάτων ασβεστόλιθου.

Ατυπικοί χώροι

Η τραπεζαρία βρίσκεται γύρω από ένα ξύλινο πάγκο και μερικά ψηλά σκαμπό μπαρ.

Ατυπικοί χώροι

Ένα διαμέρισμα λουσμένο στο φως

Οι ιδιοκτήτες αποκτούν επίσης ένα τεχνικό δωμάτιο συνδεδεμένο με το διαμέρισμα, δημιουργώντας μια οριοθετημένη είσοδο στο σαλόνι. Αυτό το νέο άνοιγμα προς τα δυτικά είναι μια νέα προμήθεια φυσικού φωτός, πλημμυρίζοντας τον ανοιχτό χώρο του ισογείου. Το υπάρχον γαλλικό παράθυρο αντικαθίσταται από έναν οριζόντιο κόλπο πλάτους 3 μέτρων. Η αμερικανική κουζίνα και το καθιστικό γύρω από τη σόμπα ξύλου πρέπει μόνο να εγκατασταθούν. Ο ιδιοκτήτης, του οποίου η δραστηριότητα ως ζωγράφος την κάνει ευαίσθητη στα χρώματα, επιλέγει έναν λευκό που δεν έχει πραγματικά ένα για τους τοίχους. Αυτός ο "λευκός ασβεστόλιθος, ένα απαλό άσπρο χαϊδεύει", όπως το ονομάζει, δρα ως ανακλαστήρας φωτός, καθιστώντας τον χώρο ζεστό.

Δείτε επίσης> 44 φωτογραφίες για να βρείτε την ατμόσφαιρα του καθιστικού του

Δημιουργήθηκε πρόσφατα, το παράθυρο του κόλπου φωτίζει τον χώρο διαβίωσης ενός φωτός που αλλάζει, εκθέτοντας τον Βορρά. Το ιδανικό φως σε ένα δωμάτιο όπου όλοι συναντιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας ...

Ατυπικοί χώροι

Ένα άλλο μεγάλο παράθυρο φωτίζει την κουζίνα. Στην προέκταση, η λευκή σκάλα και το ξύλο οδηγούν στα δωμάτια του διαμερίσματος. Κάτω από τις σκάλες θα μπορούσαν να εγκατασταθούν ανεξάρτητες τουαλέτες.

Ατυπικοί χώροι

Το διαμέρισμα δίνει υπερηφάνεια για τα φυσικά υλικά

Σε μια οικολογική ανησυχία, οι ιδιοκτήτες έχουν ευνοήσει φυσικά υλικά, κατά προτίμηση τοπικά. Το παρκέ από πεύκα είναι το καλύτερο παράδειγμα, καθώς και ένα στερεό δρύινο πάγκο στην κουζίνα και δρύινο δάπεδο για τους επάνω χώρους. Πάνω εκεί, είναι το πλαίσιο που επιβάλλει: εντελώς αναδιάρθρωση, έχει τη μορφή ενός πλοίου επιστρέφοντας, δίνοντας στους χώρους μια αίσθηση όγκου να πέσει. Ωστόσο, τα δωμάτια είναι κουκούλια όπου είναι καλό για να ξεκουραστούν.

Διαβάστε επίσης> Επιλογή του σωστού ορόφου για το σπίτι

Η προσγείωση και το γυάλινο κιγκλίδωμα του εξυπηρετούν τους πιο στενούς χώρους της κορυφής. Μπροστά από τις σκάλες, ένα μικρό ντουλάπι συνδυάζεται στο ντεκόρ. Δίπλα στην πόρτα είναι το ντους, συμπεριλαμβανομένης μιας καμπίνας ντους και τουαλέτα.

Ατυπικοί χώροι

Φανταστείτε στο "ανοιχτό χώρο", τα δωμάτια στο πάτωμα χωρίζονται από τοίχους ύψους μέχρι και 2 μ. Μόνο. Η τελική ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια ηχομόνωση με την εγκατάσταση ενός εσωτερικού θόλου που αφήνει το φως να κυκλοφορεί. Μεταξύ του λευκού και του ξύλου, οι τοίχοι των δωματίων ενισχύουν αυτή την εντύπωση του κουκούλι. Πάνω από το κρεβάτι στην κύρια κρεβατοκάμαρα, διατηρήθηκε ένα πρωτότυπο "oculus", απλώς ψευδαργυρωμένο. Δίνει το μελωδικό κομμάτι της καμπίνας του σκάφους.

Επίσης διαβάστε> Ένας ακόμα όροφος για ένα πιο λειτουργικό σπίτι

Στο κυρίως υπνοδωμάτιο θα μπορούσαν να εγκατασταθούν δύο χώροι γραφείων. Κάτω από το μαγευτικό πλαίσιο, οι νύχτες είναι ήρεμες και γαλήνιες. Στο πάτωμα, το δρύινο δάπεδο έχει αντικαταστήσει το πεύκο στο ισόγειο.

Ατυπικοί χώροι

Ατυπικοί χώροι

Κάτω από την οροφή του σπιτιού, ο γιος του ζευγαριού εκτιμά ιδιαίτερα την «γωνιά» του δωματίου. Η ζεστασιά, η άνεση και η νηφαλιότητα είναι ...

Ατυπικοί χώροι

Βρείτε αυτό το διαμέρισμα καθώς και άλλα ακίνητα προς πώληση σε Atypical Spaces.