Dream Houses

Μετατρέψτε ένα παλιό γκαράζ σε ένα οικογενειακό σπίτι

Μετατρέψτε ένα παλιό γκαράζ σε ένα οικογενειακό σπίτι - Στη φωτογραφία: το σαλόνι "καλοκαίρι" διαδέχεται το σαλόνι "χειμώνα".

Οργανισμός PPIL

Όλα ξεκινούν από πρόκληση, αυτή του μετατρέψτε ένα γκαράζ σε ένα άνετο σπίτι για μια μεγάλη οικογένεια. Η πρόκληση ήταν τρομακτική: πρώτα λήψη εξουσιοδοτήσεων αλλαγής εκχώρησης να κάνει ένα σπίτι? τότε δημιουργούν φωτεινές εισόδους από προβολές που δεν παραβλέπουν γειτονικές ιδιότητες. Όλα με α μικρό προϋπολογισμό. Μεγέθυνση αυτού του έργου άτυπη αρχιτεκτονική ανακαίνιση.

Είναι σε ένα παλιό γκαράζ ότι οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να χτίσουν το σπίτι του ονείρου τους. Γι 'αυτό, κάλεσαν τους αρχιτέκτονες της Agence PPil, Hortense Reynaud και Sébastien Demont. Οι τελευταίοι έπρεπε να αναπτύξουν όλη την τεχνογνωσία τους στην αρχιτεκτονική κάνουν τους όγκους κατοικήσιμοι και ιδιαίτερα άνετα. Στο πρόγραμμα: δημιουργώντας μεγάλα παράθυρα, άνοιγμα των χώρων και χρήση απλών υλικών και απλά όπως ο χάλυβας, το γυαλί και το ξύλο. Ξενάγηση ...

Διαβάστε επίσης> Ανακαίνιση ενός αχυρώνα σε ένα σπίτι για να ζήσει

Το έργο ανακαίνισης εν συντομία

η ιδέα : μετατρέψτε ένα παλιό γκαράζ σε ένα ζεστό και φωτεινό σύγχρονο σπίτι.

Ο τόπος : Ile-de-France.

Η επιφάνεια : 136 m2.

Η διάρκεια της εργασίας : 2 έτη συνολικά.

Ένα πολύπλοκο αρχιτεκτονικό έργο για αυτό το πρώην γκαράζ

Χρειάστηκαν τουλάχιστον δύο χρόνια για την πλήρη ανακαίνιση αυτού του παλαιού οικιστικού γκαράζ. Αρχικά, ο τόπος δεν είχε ανοίγματα. Αυτά δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας μεγάλα ημιδιαφανή σταθερά πλαίσια, προσέχοντας να μην αγνοήσουν τα γειτονικά σπίτια. Έξω, το αρχικό σαλόνι έχει κλείσει για να δημιουργήσει ένα μεγάλο και ευχάριστο δωμάτιο, με θέα στον κήπο. Η παλιά σκάλα που οδηγεί στη βεράντα έχει αφαιρεθεί, αλλά η θέση της φιλοξενεί τώρα ένα σφάλμα από γυαλί, έναν πραγματικό εσωτερικό φεγγίτη. Οι όγκοι έχουν ανοίξει για να κάνουν το χώρο διαβίωσης ρευστό και άνετο.

-> Για να διαβάσετε επίσης> Όλα τα άρθρα μας για την ανακαίνιση ενός αχυρώνα, παλιό σπίτι στο σπίτι για να ζήσει

Το σπίτι φαίνεται από το εξωτερικό. Εξωτερικές καρέκλες Petite Friture.

Οργανισμός PPIL

Χάρη στους φεγγίτες και τα ανοίγματα, ο χώρος είναι φωτεινός.

Οργανισμός PPIL

Διαβάστε επίσης> Ανακαίνιση παλαιού σπιτιού: οι καλύτερες ιδέες

Ένα μεγάλο άνετο και φωτεινό καθιστικό σε αυτό το ανακαινισμένο παλιό γκαράζ

Μόλις οι όγκοι ήταν ανοιχτοί, οι αρχιτέκτονες έπρεπε μόνο να οργανώσουν τους χώρους με έναν λειτουργικό και σαφή τρόπο. Χάρη στα μεγάλα σταθερά πλαίσια από μαύρο χάλυβα και ενισχυμένο γυαλί με έντονο βιομηχανικό στυλ, το φως πλημμυρίζει κάθε γωνιά του χώρου. Για να διατηρηθεί η φωτεινότητα, τοποθετήθηκε ένα ελασματοποιημένο δάπεδο ελαφρού δαπέδου σε θερμαινόμενο δάπεδο, για περισσότερη άνεση. Τα έπιπλα και η διακόσμηση είναι ιδιοκτήτες. Οι πολύχρωμες πολυθρόνες και τα χαλιά στην τραπεζαρία προσθέτουν μια ζεστασιά σε αυτόν τον μεγάλο λευκό όγκο.

Λάμπα Pipistrello και τραπέζι Saarinen.

Οργανισμός PPIL

Η τραπεζαρία έχει θέα από έξω χάρη στα γυάλινα πλαίσια.

Οργανισμός PPIL

Διαβάστε επίσης> διακόσμηση τραπεζαρίας: οι καλύτερες ιδέες μας

Στην ανοιχτή κουζίνα του Kvik, τα έπιπλα έχουν προσαρμοσθεί ώστε να βελτιστοποιούν το χώρο αποθήκευσης. Τα λευκά έπιπλα μοιάζουν στη διακόσμηση, ενώ η επιφάνεια εργασίας και οι σανίδες μαύρου γρανίτη, επίσης μαύρα, θυμίζουν τα γυάλινα σταθερά πλαίσια. Ένα νησί κουζίνας με ξύλινο φραγμό δημιουργεί το χωρισμό μεταξύ των τραπεζαρίας και των χώρων κουζίνας και επιτρέπει σε ολόκληρη την οικογένεια να παίρνει τα γεύματά της χωρίς να πατάει πάνω τους. Τα τεχνικά στοιχεία όπως η κουκούλα και οι φωτεινές κηλίδες Astro έχουν ενσωματωθεί στην οροφή, ξεθωριάζουν σαν να δίνουν τη θέση τους στο εξωτερικό φως.

Η ανοιχτή κουζίνα, που διαχωρίζεται από την υπόλοιπη διαμονή από ένα νησιώτικο μπαρ.

Οργανισμός PPIL

Λευκό, μαύρο και ξύλο φόρεμα αυτή η κουζίνα ενώ το μήκος.

Οργανισμός PPIL

Στη συνέχεια του χώρου τραπεζαρίας δημιουργήθηκαν δύο σαλόνια με διαφορετικά σύμπαντα. Το πρώτο είναι κοντά στην εστία του τζακιού, πιο ευνοϊκό για τις χειμερινές μέρες. Επεξεργασμένο σε λευκό, λιώνει επίσης στο διάστημα. Οι ενσωματωμένες ντουλάπες απελευθερώνουν οπτικά την προβολή και ένα rack log έχει παραχθεί ακόμη και κατά παραγγελία.

Άποψη του πρώτου καθιστικού, κοντά στην εστία του τζακιού.

Οργανισμός PPIL

Το σαλόνι "καλοκαίρι" ακολουθεί το σαλόνι "χειμώνα".

Οργανισμός PPIL

Μίξη στυλ σε αυτό το σαλόνι "χειμώνα" ...

Οργανισμός PPIL

Διαβάστε επίσης> Διάταξη σαλονιού

Στο πάτωμα αυτού του σπιτιού, το χρώμα κυριαρχεί

Η σκάλα που οδηγούσε στον πρώτο όροφο αντιμετωπίστηκε σαν ένας καθεδρικός ναός με μεγάλο ματ μαύρο τοίχο 255 σε Farrow & Ball και φεγγίτη. Στο πάτωμα, ο διάδρομος απελευθερώνει τρία δωμάτια, ένα μπάνιο και τουαλέτες.

Βλέπε επίσης> Εμπλουτίσω την άνοδό μου από σκάλες!

Άποψη του καθιστικού από τις σκάλες που οδηγούν στον επάνω όροφο.

Οργανισμός PPIL

Ο φεγγίτης πλημμυρίζει τις σκάλες στα υπνοδωμάτια.

Οργανισμός PPIL

Στα δωμάτια των παιδιών και των εφήβων, οι αρχιτέκτονες έδωσαν υπερηφάνεια για τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου. Χάρη στην τοποθέτηση ενός παραθύρου οροφής στην οροφή, το φως παραμένει πανταχού παρόν σε κάθε χώρο. Το τεράστιο παρκέ παρκέ που επιλέχθηκε για το δάπεδο έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα στους τοίχους. Στο πρώτο δωμάτιο επιλέχθηκε η σκιά του Οβάλ Room Blue από την Farrow & Ball. Η αποθήκευση κάτω από την κλίση έχει δημιουργηθεί για εξοικονόμηση χώρου. Στο δεύτερο υπνοδωμάτιο, που έχει άμεση πρόσβαση στη βεράντα, το χρώμα τείνει στο πράσινο νερό. Το ύψος του ύψους dressing βελτιστοποιεί το χώρο αποθήκευσης. Στο τρίτο δωμάτιο δημιουργήθηκαν κρεβάτια με βάρκα για να μεγιστοποιηθεί ο χώρος κάτω από την πλαγιά. Το μαύρο τζάμι που επιτρέπει στο φωτισμό να κυκλοφορεί στο δωμάτιο, εξωραΐζεται από τους φωτεινούς λευκούς τοίχους.

Το μπλε φορέσει τους τοίχους αυτού του εφηβικού δωματίου.

Οργανισμός PPIL

Οι μονάδες αποθήκευσης όλων των μεγεθών βελτιστοποιούν την επιφάνεια.

Οργανισμός PPIL

Οι κάτω πλαγιές έχουν εκμεταλλευτεί για να δημιουργήσουν κρεβάτια με βάρκα.

Οργανισμός PPIL

Για να διαβάσετε επίσης> Ζωγραφική αίθουσα: καλά χρώματα και παγίδες για την αποφυγή ...

Πολύχρωμα σχέδια κοσμούν τα χαρακτηριστικά του νερού σε αυτό το σύγχρονο σπίτι

Όταν μπαίνουμε σε αυτό το μπάνιο, είμαστε αμέσως έκπληκτοι από τον πυραμιδικό όγκο του. Πράγματι στο κέντρο, το ορθογώνιο άνοιγμα στην οροφή έχει επεξεργαστεί με ένα παράθυρο που επιτρέπει όχι μόνο να κυκλοφορεί το φως αλλά και να αερίζεται το δωμάτιο. Το άλλο δυνατό στοιχείο: σχέδιο πλακιδίων μπάνιου Πικραλίδα μπλε, χρωματισμένο στη μάζα. Φοράει τον πίσω τοίχο, δημιουργώντας μια αίσθηση βάθους στο χώρο. Το δάπεδο από κεραμίδι από πορσελάνη χρώματος σχιστόλιθου αναδεικνύει τις γραφικές γραμμές του σχεδίου πλακιδίων. Αν και μικρό, αυτό το μπάνιο έχει βελτιστοποιηθεί στο μέγιστο, κάνοντας τους όγκους άνετους. Στην πανέμορφη τουαλέτα, τα πολύχρωμα σχέδια ψαριών προσθέτουν ένα άγγιγμα φαντασίας και δημιουργούν κίνηση στους τοίχους αυτού του μικρού χώρου.

Το πλακίδιο στο πίσω τοίχωμα του μπάνιου δημιουργεί βάθος.

Οργανισμός PPIL

Τα ψάρια κολυμπούν σε αυτόν τον μικρό χώρο τουαλέτας ...

Οργανισμός PPIL

Επιτυχημένο στοίχημα για τους αρχιτέκτονες που είναι υπεύθυνοι για το έργο. Αυτό το σύγχρονο οικογενειακό σπίτι σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τον υπάρχοντα τόπο. Ωστόσο, ο χάλυβας και το γυαλί θυμούνται την ελαφρώς ακατέργαστη εμφάνιση του παλαιού γκαράζ, ενώ το ξύλο και το χρώμα που χρησιμοποιείται φτάνουν με θέρμη και άνεση σε αυτόν τον ζωτικό χώρο.

Δείτε επίσης> Πριν / μετά: 10 μικρές γωνίες αναδιοργανώθηκαν!