Μικροί χώροι

Πριν / μετά: ένα κιβώτιο 26 m2 που μετατράπηκε σε στούντιο

Πριν / μετά: ένα κιβώτιο 26 m2 που μετατράπηκε σε στούντιο

Φρέντ Περότ

Σε αυτό το κατασπαρμένο κατασκήριον, όλα έπρεπε να γίνουν (επαν). Αυτό που έχει γίνει από το γραφείο εσωτερικού σχεδιασμού και τη διακόσμηση των τοίχων έχει τα αυτιά. Σε μόλις 3 μήνες, η λεπτή ομάδα δημιούργησε από την αρχή studio 26 τ.μ. όπου η αισθητική και η λειτουργικότητα κάνουν το ζευγάρι. Προσοχή, makeover (πολυτέλεια) μπλόφα! Δείτε επίσης> 12 εμπνεύσεις για τη διακόσμηση ενός στούντιο

Βρίσκεται στο 12ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας, στην αυλή του ισογείου, αυτός ο μικρός χώρος διψούσε για σαφήνεια και χρειαζόταν κάποιες ρυθμίσεις: σαν τη δημιουργία ενός λουτρού ... Οι νέοι ιδιοκτήτες ήθελαν να εγκαταστήσουν το μικρό τους γιο , φοιτητής. Έχασαν την εμπιστοσύνη σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Valérie Laporte Volatier και ναΟ αρχιτέκτονας της DPLG, Charlotte Soissons Lenormand να επανεξετάσει πλήρως την ιδιοκτησία τους. Αποτέλεσμα; Υπάρχει ένας υπνοδωμάτιο στον υπνοδωμάτιο, μια μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα, ένα άρτια εξοπλισμένο μίνι μπάνιο, μια όμορφη τραπεζαρία, ένα σαλόνι με τηλεόραση και ακόμη και ένα γραφείο. Μια βελτιστοποίηση πλατεία εκατοστά που σας προτείνουμε να ανακαλύψετε αποκλειστικά.

Για να δείτε επίσης> Μικρός χώρος: 10 έξυπνες συμβουλές για να το αναπτύξετε καλά

Το έργο ανακαίνισης αυτού του διαμερίσματος εν συντομία

η ιδέα : μετατρέψτε ένα παλιό κατάλυμα θυρωρού σε ένα φοιτητικό στούντιο.

Ο τόπος : στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού, το μετρό Daumesnil.

Η κατάσταση : στο ισόγειο ενός κτηρίου Haussmann.

Η περιοχή : 26 m2.

Η διάρκεια της εργασίας : 3 μήνες.

Κόστος της εργασίας : 45.000 συμπεριλαμβανομένου του φόρου (εξαιρουμένων των τελών επίπλων και πρακτορείων).

Πριν: το κατάλυμα ενός νοικοκυριού αριστερά στο χυμό του για να ξανασκεφτεί τελείως

Περισσότερο μέχρι πρότυπο για λίγο, αυτό το καταφύγιο του νοικοκυριού που βρίσκεται στο ισόγειο ενός κτιρίου Haussmann χρειάστηκε ένα σοβαρό facelift. Η Valérie Laporte Volatier και η Charlotte Soissons Lenormand, από την εταιρία σχεδιασμού και διακόσμησης εσωτερικών χώρων με τα αυτιά, με την βοήθεια του εργολάβου RCR Mecchia, ζήτησαν να αναβιώσει αυτό το ακίνητο σε λίγους μήνες. Με δύο παράθυρα και με θέα στην αυλή, ο χώρος έλειπε έντονα από τη φωτεινότητα. Συνεπώς, η ομάδα pro είχε διπλό στόχο: να βελτιστοποιήσει το χώρο ώστε ο σπουδαστής να μην νιώθει περιορισμένος και να προσφέρει μεγαλύτερη σαφήνεια.

Το πρώτο βήμα του έργου: σπάστε τα πάντα και decompartmentalize για να αφήσουμε τον χώρο να αναπνεύσει ξανά. Έτσι, από την καμινάδα, που καθόταν στη μέση του κεντρικού δωματίου, στο διαμέρισμα που χώριζε την κουζίνα από τα υπόλοιπα, δεν σώζεται τίποτα. Και ένα μπάνιο δημιουργήθηκε στην παλιά κουζίνα. Την ίδια στιγμή, το καταφύγιο, το οποίο ήταν μέρος του κτιρίου, άλλαξε το καθεστώς για να κερδίσει την ανεξαρτησία του και να επωφεληθεί από το δικό του ηλεκτρικό σύστημα.

Δεύτερο βήμα: μόλις ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας, ξεκίνησε η πραγματική εξέλιξη. Αξιοποιώντας τα όμορφα ψηλά ταβάνια του ακινήτου (λίγο πάνω από 3 μέτρα), η Valérie και η Charlotte επέλεξαν να οργανώσουν ένα μεγάλο ημιώροφο. Τι να τοποθετήσετε όλα τα άλλα διακοσμητικά αντικείμενα δίπλα και κάτω από αυτή τη νύχτα του χώρου.

Valérie Laporte Volatier και Charlotte Soissons Lenormand

Valérie Laporte Volatier και Charlotte Soissons Lenormand

Μετά από: χώρους διαβίωσης βελτιστοποιημένους με στυλ και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους

Η εξοικονόμηση χώρου, όλα εδώ είναι κατασκευασμένα για να μετρηθούν, με εξαίρεση την κουζίνα Ikea και τη μονάδα ματαιοδοξίας στο μπάνιο. Ο στόχος; Βελτιστοποιήστε το ελάχιστο τετραγωνικό εκατοστό. Από την είσοδο, δωμάτιο για μεγάλες ντουλάπες με καθρέφτες πόρτες τοποθετημένες σε όλο το ύψος. Πάνω από ένα γκαρνταρόμπα, ο χώρος αυτός χαιρετίζει τις σκούπες και τα προϊόντα καθαρισμού. Άλλοι αποθηκευτικοί χώροι είναι επίσης διάσπαρτοι στο στούντιο, στην κουζίνα, κάτω από τις σκάλες που οδηγούν στο ημιώροφο και στη μονάδα έπιπλα τηλεόρασης. Πολύ γραφικό, αποτελείται από αποθήκη και ένα κίτρινο ελασματοποιημένο δίσκο (Panel France). Βαμμένο σε γκρι Eminence (SL06), μια απόχρωση από το χρωματικό διάγραμμα Ressource από τη Sarah Lavoine, προσφέρει ένα γραφείο στην προέκτασή της και κρύβει τον ηλεκτρικό πίνακα.

Για να δείτε επίσης> Pinterest: Δουλεύω σε ένα γωνιακό γραφείο στο σπίτι

Φρέντ Περότ

Μια ανασυρόμενη γωνιά γραφείου βολικό σε αυτό το μικρό χώρο.

Φρέντ Περότ

Μια ανοιχτή κουζίνα ανάμεσα στο λευκό και το ξύλο

Μπροστά από την ενότητα τοίχου, η κουζίνα που εμπνεύστηκε από τη σκανδιναβική πλευρά ήταν τοποθετημένη κάτω από το πατάρι. Εδώ, 2 μέτρα ύψος αφήνει το πεδίο ελεύθερο για τα μεγαλύτερα. Επιλεγμένο σε δύο τελειώματα από τον σχεδιαστή και αρχιτέκτονα, το Veddinge για λευκά ντουλάπια και το Brokhult για χαμηλά έπιπλα από φως καρυδιά, αυτή η κουζίνα Metod Ikea φέρνει τη φωτεινότητα και τον νεωτερισμό στο στούντιο. Μικρό μέγεθος, δεν ξεχνάει να είναι λειτουργικό και έχει ένα μικρό ψυγείο κάτω από το φούρνο, ένα πιάτο, ακόμη και ένα πλυντήριο πιάτων! Τοποθετημένα με πίστη, τα λευκά ψηφιδωτά στρέφονται από ένα γκρι πάγκο εργασίας (Ikea). Οριοθετημένη στο έδαφος από γκρίζα πλακάκια (Décoceram in Pantin), η κουζίνα δεν παραβιάζει την παραμονή, παρακείμενη. Τα φωτιστικά στο εσωτερικό του ημιώρου προέρχονται από το Inédit Lighting (rue de Cléry 75002 Paris).

Πριν / μετά: ένα στούντιο 26 m2 optiisé για έναν φοιτητή

Φρέντ Περότ

Λειτουργική και εξοικονόμηση χώρου, η κουζίνα είναι φωτεινή

Φρέντ Περότ

Hop, μια αρθρωτή τραπεζαρία στην κουζίνα!

Maligne, ένα μικρό σπονδυλωτό τραπέζι φανταζόταν στο τέλος της γραμμικής πλευρικής εισόδου. Αυτό που ταιριάζει άνετα δύο με τρία άτομα σε αυτά τα κομψά μεταλλικά σκαμνιά υπογράφει τη La Redoute. Σημείωση: Αυτός ο πίνακας δίπλωσης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον γραφείο, κατά βούληση.

Φρέντ Περότ

Πάρτε το ύψος και τον ελεύθερο χώρο δαπέδου με ένα μεγάλο ημιώροφο

Πάνω από την κουζίνα, ένα ημιώροφο σχεδιάστηκε από έναν μηχανικό που απομάκρυνε την επιβλητική μεταλλική δομή τοποθετώντας το μέσα στον τοίχο. Εδώ, η απουσία μιας θέσης αποφεύγει να κλείνει το χώρο και αντίθετα το αερίζεται στο μέγιστο. Στο πάτωμα, ένα πλαστικοποιημένο παρκέ που αγοράστηκε στο La Parqueterie Nouvelle (rue de Bagnolet 75020 Paris) θερμαίνει την ατμόσφαιρα. Το "lounge" αποτελείται από ένα καναπέ και ένα χαλί από δέρμα μοσχάρι, και τα δύο "ψωνισμένα" στην Ikea. Φέρνουν αυθεντικότητα και χαρακτήρα στο στούντιο.

Φρέντ Περότ

Ένας μπλε τοίχος για να ενεργοποιήσετε το δωμάτιο

Δείτε επίσης> Ζωγραφική: 12 μπλε αποχρώσεις για ολόκληρο το σπίτι

Επιλεγμένο από τους ιδιοκτήτες στο διάγραμμα χρώματος Ressource από τη Sarah Lavoine, αυτό το δονητικό μπλε (πορτοκαλί μπλε, αναφορά SL31) δομές και ορίζει την περιοχή ύπνου από το σαλόνι. Στον τοίχο, οι απλίκες τοίχου φωτίζονται έντονα, όταν, στα σκαλοπάτια, τα σημεία όπως τα κενά εκπέμπουν πιο υποτονικό φως, ιδανικό μετά το σκοτάδι. Για περισσότερη ιδιωτικότητα, το κύριο παράθυρο του στούντιο ήταν ντυμένο με παγωμένο γυαλί. Και στο χώρο μεσοπάτωμα, το ύψος του μετρητή μεταξύ του στρώματος και της οροφής επιτρέπει να καθίσετε στο διπλό κρεβάτι χωρίς να στρέψετε το λαιμό.

Φρέντ Περότ

Εντοιχισμένη ντουλάπα και παράθυρο για να αφήσετε το φίλτρο της ημέρας στο μπάνιο

Φρέντ Περότ

Ένα μικρό μπάνιο για άντρες

Βγείτε από την ξεθωριασμένη κουζίνα και βάλτε ένα μπάνιο 5 τετραγωνικών μέτρων με όλα τα πολεμίστρες ντυμένα, μια προκατάληψη που επιθυμούν οι δύο ιδιοκτήτες για το γιο τους. Το αρσενικό, ο χώρος ευεξίας περιλαμβάνει καμπίνα ντους 100 x 80 εκ., Αναρτημένη τουαλέτα, σχέδιο με πλακάκια με μονάδα ματαιοδοξίας και κάτω. Ikea έπιπλα κουζίνας εκτρέπονται, για να μην αναφέρουμε ένα πλυντήριο ρούχων καλής χωρητικότητας. Στο πάτωμα, φέτα πλακιδίων με πλακάκια με σκούρο μπλε ψηφιδωτά και ζωγραφική σκούρο μπλε πόρο (SF02). Ομοίως, ένα κίτρινο περίγραμμα Ηλιοτρόπιο (SL13) προσφέρει ένα άγγιγμα του pep σε αυτό το μικρό μπάνιο που έχει τα πάντα μια μεγάλη.

Valérie Laporte Volatier και Charlotte Soissons Lenormand

Φρέντ Περότ

Φρέντ Περότ

Φρέντ Περότ

Η εσωτερική σχεδίαση Valérie Laporte Volatier και ο αρχιτέκτονας DPLG Charlotte Soissons Lenormand

Φρέντ Περότ

Το στούντιο πριν από την εργασία

Σάρλοτ Σόισονς Λένορμαντ

Το στούντιο μετά την δουλειά

Σάρλοτ Σόισονς Λένορμαντ

Ένα σχέδιο 3D για προβολή

RCR Mecchia

Βρείτε περισσότερα από τα επιτεύγματα του αρχιτέκτονα Charlotte Soissons Lenormand και του διακοσμητή Valérie Laporte Volatier, ο οργανισμός εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης των τοίχων έχουν αυτιά, στο προφίλ τους Side House Projects